fbpx
 
Sinau Inggris utawa Prancis ing Kanada
Sinau Inggris utawa Prancis ing Kanada
Sinau Inggris utawa Prancis ing Kanada
Sinau Inggris utawa Prancis ing Kanada
Sinau Inggris utawa Prancis ing Kanada

Apa Bilingual?Sinau Inggris utawa Prancis
ing Kanada

Sinau Inggris utawa Prancis ing Kanada lan dadi bagean saka kulawarga BLI.
Kita wis mbantu ewonan siswa sinau Inggris lan Prancis ing Kanada.

Sinau Inggris utawa Prancis ing KanadaNganti 40%
Pesen saiki - Sinau mengko

Yen sampeyan wis ngimpi sinau ing luar negeri, iki wayahe pas.
BLI Kanada nawakake diskon sing luar biasa sing bisa sampeyan entukake
yen pengin sinau basa Inggris utawa Prancis ing Kanada!

Pesen kursus saiki lan wiwiti ing tanggal mbesuk, yen kabeh wis normal.

Pengin sinau saka comfort omahmu?Kursus Inggris lan Prancis Online
Kabeh program kasedhiya

Sinau basa Inggris utawa Prancis ing Kanada sanajan sampeyan ora bisa mlebu ing kene.

Entuk kursus online Inggris utawa Prancis karo guru adhedhasar Kanada
ing kelas online multikultural lan nambah katrampilan basa sampeyan.

Sampeyan bisa milih saka rong pilihan kita:

Miwiti sinau basa Inggris utawa Prancis kanthi online lan rampungake program ing Kanada
utawa mung pindhah menyang pilihan online.

Temokake Tingkat Inggrisfree
Test Inggris

Utawa yen sampeyan pengin sinau basa Inggris ing Kanada, nanging sampeyan ora ngerti suwene sampeyan kudu sinau
kanggo sinau utawa nguwasani basa kasebut, utawa yen sampeyan mung kepengin weruh babagan level Inggris,

Sampeyan bisa njupuk tes tingkat Inggris gratis lan ngerti saiki.

Apa sampeyan pengin ngerti apa level saka Prancis?free
Tes Prancis

Temokake apa level Prancis sampeyan kanthi njupuk tes level Gratis kita.

Utawa yen sampeyan pengin sinau basa Prancis ing Kanada, nanging sampeyan ora ngerti suwene sampeyan kudu sinau
kanggo sinau utawa nguwasani basa, utawa yen sampeyan mung kepengin weruh babagan tingkat Prancis,

Sampeyan bisa njupuk test level Gratis Prancis lan ngerti saiki.

Apa Bilingual?Sinau Inggris utawa Prancis
ing Kanada

Sinau Inggris utawa Prancis ing Kanada lan dadi bagean saka kulawarga BLI.
Kita wis mbantu ewonan siswa sinau Inggris lan Prancis ing Kanada.

Sinau Inggris utawa Prancis ing KanadaNganti 40%
Pesen saiki - Sinau mengko

Yen sampeyan wis ngimpi sinau ing luar negeri, iki wayahe pas.
BLI Kanada nawakake diskon sing luar biasa sing bisa sampeyan entukake
yen pengin sinau basa Inggris utawa Prancis ing Kanada!

Pesen kursus saiki lan wiwiti ing tanggal mbesuk, yen kabeh wis normal.

Pengin sinau saka comfort omahmu?Kursus Inggris lan Prancis Online
Kabeh program kasedhiya

Sinau basa Inggris utawa Prancis ing Kanada sanajan sampeyan ora bisa mlebu ing kene.

Entuk kursus online Inggris utawa Prancis karo guru adhedhasar Kanada
ing kelas online multikultural lan nambah katrampilan basa sampeyan.

Sampeyan bisa milih saka rong pilihan kita:

Miwiti sinau basa Inggris utawa Prancis kanthi online lan rampungake program ing Kanada
utawa mung pindhah menyang pilihan online.

Temokake Tingkat Inggrisfree
Test Inggris

Utawa yen sampeyan pengin sinau basa Inggris ing Kanada, nanging sampeyan ora ngerti suwene sampeyan kudu sinau
kanggo sinau utawa nguwasani basa kasebut, utawa yen sampeyan mung kepengin weruh babagan level Inggris,

Sampeyan bisa njupuk tes tingkat Inggris gratis lan ngerti saiki.

Apa sampeyan pengin ngerti apa level saka Prancis?free
Tes Prancis

Temokake apa level Prancis sampeyan kanthi njupuk tes level Gratis kita.

Utawa yen sampeyan pengin sinau basa Prancis ing Kanada, nanging sampeyan ora ngerti suwene sampeyan kudu sinau
kanggo sinau utawa nguwasani basa, utawa yen sampeyan mung kepengin weruh babagan tingkat Prancis,

Sampeyan bisa njupuk test level Gratis Prancis lan ngerti saiki.

Sinau Inggris utawa Prancis ing Kanada
Sinau Inggris utawa Prancis ing Kanada
Sinau Inggris utawa Prancis ing Kanada
Sinau Inggris utawa Prancis ing Kanada
Sinau Inggris utawa Prancis ing Kanada

Pembelajaran Online lan PrancisSinau Inggris utawa Prancis ONLINE
Ndhaptar dina iki lan
entuk 50%

Sinau basa Inggris utawa Prancis saka kenyamanan omah sampeyan. Yen sampeyan wis ngalami kahanan ing saindenging jagad, sampeyan bisa miwiti program ing omah lan ngrampungake ing Kanada yen kabeh wis normal.

Yen sampeyan ora duwe rencana teka ing Kanada mbesuk, sampeyan uga bisa entuk manfaat.

https://bli.ca/wp-content/uploads/2020/05/online-courses-2.png
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Learning OnlineKURSUS ONLINE
50% off

Sinau basa Inggris utawa Prancis saka kenyamanan omah sampeyan. Yen sampeyan wis ngalami kahanan ing saindenging jagad, sampeyan bisa miwiti program ing omah lan ngrampungake ing Kanada yen kabeh wis normal.

Yen sampeyan ora duwe rencana teka ing Kanada mbesuk, sampeyan uga bisa entuk manfaat.

https://bli.ca/wp-content/uploads/2020/05/online-courses-2.png
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Sekolah Bahasa ing KanadaSinau Inggris utawa Prancis ing Kanada

Yen sampeyan nggoleki sekolah sing paling apik kanggo sinau basa Inggris utawa Prancis ing Kanada, sampeyan lagi ing panggonan sing bener.

BLI Kanada duwe program sing digoleki. Kita nawakake kursus Inggris lan Prancis ing Montreal lan Kota Quebec kanggo kabeh wong. Ora preduli apa tujuane, ing BLI kita bakal mbantu nggayuh.

BLI njamin yen sampeyan bakal oleh asil sing digoleki. Kita bakal mbantu nggayuh target tanpa tujuan. Apa tujuan sampeyan kanggo sinau basa Inggris utawa Prancis kanggo tujuan umum, akademik, bisnis, utawa ujian, kita bakal mbantu sampeyan tekan kana.

Kita duwe macem-macem kursus kanggo kabeh tingkat ing macem-macem modalitas. Apa sampeyan minangka pemula utawa siswa maju sing pengin nyampurnakake katrampilan basa ing wilayah tartamtu, guru bakal ndhukung sampeyan sajrone ngulandara belajar iki.

Kita duwe program sing cocog kanggo sampeyanPilihan Program

Sinau Inggris utawa Prancis ing Kanada
KURSUS ENGLISH

Umum Basa Inggris

Kursus Inggris ing Montreal utawa Online. Sinau basa Inggris lan ngrampungake patang katrampilan utama ing basa: ujaran, maca, ngrungokake lan nulis kanthi nggunakake struktur grammar, kosa kata, lan fonetik.
LAYAN luwih
Sinau Inggris utawa Prancis ing Kanada
KURSUS BULANAN

Umum Perancis

Kursus Prancis ing Montreal, Kota Quebec utawa Online. Lengkapi sampeyan komunikasi kanthi spontan lan alami lan sinaoni carane ngutarakake pikirane lan ide kanthi lancar lan akurasi ing macem-macem kahanan.
LAYAN luwih
Sinau Inggris utawa Prancis ing Kanada
KURSUS ONLINE LANGUAGE

Kursus online

Sinau basa Inggris utawa Prancis Online. Kelas BLI Online diajarke langsung dening guru biasa kita, fokus ing ketrampilan komunikasi. Kelas dianakake ing platform pedagogi.
LAYAN luwih
Sinau Inggris utawa Prancis ing Kanada
KURSUS ENGLISH

Nyiyapake Ielts

Kursus persiyapan IELTS kita bakal menehi introduksi menyang struktur ujian IELTS
LAYAN luwih
Sinau Inggris utawa Prancis ing Kanada
KURSUS BULANAN

Nyiapake TEFaQ

Kursus persiapan BLI TEFaQ fokus kanggo mbantu ngembangake katrampilan sing dibutuhake kanggo modul oral lan ngrungokake tes TEFaQ.
LAYAN luwih
Sinau Inggris utawa Prancis ing Kanada
KURSUS ENGLISH

Inggris Bisnis

Program BLI Business English bakal mulang sampeyan katrampilan berorientasi karir. Ing pungkasan program
LAYAN luwih
Sinau Inggris utawa Prancis ing Kanada
KURSUS BULANAN

Bisnis Prancis

BLI Business Prancis program bakal mulang sampeyan katrampilan berorientasi karir. Ing pungkasan program
LAYAN luwih
Sinau Inggris utawa Prancis ing Kanada
PENDIDIKAN INGKU

Kursus soré

Yen sampeyan ora duwe wektu kanggo setuju karo jadwal lengkap, sampeyan bisa ndhaptar menyang Kursus Inggris lan Prancis sing ditawakake ing wayah sore lan miwiti ningkatake katrampilan basa sampeyan saiki.
LAYAN luwih
Sinau Inggris utawa Prancis ing Kanada
PROGRAM JUNIOR

Kampanye Mangsa

Program kemah musim dingin BLI FLAP nawakake pengalaman luar negeri sing apik kanggo nggabungake sinau basa Inggris lan Prancis kanthi macem-macem kegiatan sing nyenengake ing lingkungan sing aman lan ngrawat.
LAYAN luwih
Sinau Inggris utawa Prancis ing Kanada
PROGRAM khusus

Kursus dwibahasa

Program dwibahasa BLI sampeyan menehi kesempatan kanggo sinau, nliti lan praktek kabeh aspek babagan sinau basa, kalebu kabeh papat
LAYAN luwih
Sinau Inggris utawa Prancis ing Kanada
PROGRAM JUNIOR

Kemah mangsa ketiga

Kabeh program Inklusif kita nawakake pengalaman unik, sing ngidini sampeyan nambah katrampilan basa ing basa Inggris utawa Prancis.
LAYAN luwih
https://bli.ca/wp-content/uploads/2019/03/inner_image_03.jpg
Konsep KONTINUOS

Kursus akhir minggu

Jadwal akhir minggu kita wis dirancang kanggo cocog karo gaya urip lan kabutuhan.
LAYAN luwih
https://bli.ca/wp-content/uploads/2020/05/groups1.png
PROGRAM JUNIOR

Program Grup

Program klompok BLI nawakake pengalaman apik ing luar negeri sing nggabungake pembelajaran Inggris lan Prancis kanthi macem-macem kegiatan sing nyenengake ing lingkungan sing aman lan ngrawat.
LAYAN luwih
bt_bb_section_top_section_coverage_image
https://bli.ca/wp-content/uploads/2019/03/home_inner_02.png

PATH TO TOADAADAProgram Pathway

Apa sampeyan kepengin sinau ing Kanada ing institusi pasca sekolah menengah lan minangka asil dadi Residen Kanada?

BLI nggawe proses iki gampang banget. BLI Kanada duwe perjanjian karo akeh utawa institusi sing nawakake pendhidhikan pasca sekolah menengah. Yen sampeyan njupuk program jalur BLI, sampeyan bakal entuk latihan sing sampeyan kudu tekan level basa sing tepat sing perlu kanggo miwiti program kaya ngono, nanging sing paling penting, sampeyan bakal siyap sukses sawise miwiti pasinaon pasca sekolah menengah.

Tindakake program jalur BLI bakal mbantu sampeyan nambah katrampilan maca lan nulis akademik. Salajengipun, sampeyan bakal sinau teknik riset lan diskusi sing bakal migunani nalika sampeyan miwiti sinau ing salah sawijining sekolah mitra.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Sekolah KitaLoro LOKASI GAMPANG

Sinau Inggris utawa Prancis ing Kanada. Yen sampeyan pengin sinau basa Prancis, sampeyan bisa milih antarane Sekolah basa ing Montreal lan sekolah Prancis kita ing Quebec City. Yen sampeyan pengin sinau basa Inggris, BLI Montré wis nunggu sampeyan

Apa sampeyan duwe pitakon
babagan BLI?

https://bli.ca/wp-content/uploads/2019/05/about_inner_03.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Instagram

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Follow us on

© 2020 BLi Kanada. Kabeh Hak Dilindhungi.

https://bli.ca/wp-content/uploads/2020/12/LIve_learning_1920x150.png
en English
X