fbpx
 
Студија англиски или француски јазик во Канада
Студија англиски или француски јазик во Канада
Студија англиски или француски јазик во Канада
Студија англиски или француски јазик во Канада
Студија англиски или француски јазик во Канада

Дали сте двојазично?Студија англиски или француски јазик
во Канада

Учете англиски или француски јазик во Канада и станете дел од семејството BLI.
Им помогнавме на илјадници студенти да научат англиски и француски јазик во Канада.

Научете англиски или француски јазик во КанадаРезервирајте сега - Учете подоцна

Ако отсекогаш сте сонувале да студирате во странство, ова е вистинскиот момент да го направите тоа.
BLI Канада нуди неверојатни попусти од кои можете да ги искористите
ако сакате да учите англиски или француски јазик во Канада!

Резервирајте го вашиот курс сега и започнете во иден датум, кога сè ќе се врати во нормала.

Дали сакате да учите од удобноста на вашиот дом?Курсеви по англиски и француски јазик
Сите достапни програми

Студирајте англиски или француски јазик во Канада дури и ако не можете да бидете тука.

Појдете курсеви по англиски или француски јазик преку нашите наставници од Канада
во мултикултурна училница на Интернет и подобрување на вашите јазични вештини.

Можете да изберете од нашите две опции:

Започнете со учење англиски или француски преку Интернет и завршете ја програмата во Канада
или само одете за опцијата преку Интернет.

Откријте го нивото на англиски јазикслободен
Англиски тест

Или ако сакате да студирате англиски јазик во Канада, но не знаете колку време ќе ви одземе
да научите или да го совладате јазикот, или ако сте едноставно iousубопитни за вашето ниво на англиски јазик,

Можете да го пополните нашиот тест за бесплатно англиско ниво и да дознаете денес.

Дали сакате да знаете кое е вашето ниво на француски јазик?слободен
Француски тест

Откријте какво е вашето ниво на француски јазик со полагање на нашиот тест за бесплатно ниво.

Или ако сакате да студирате француски јазик во Канада, но не знаете колку време ќе ви одземе
да научите или да го совладате јазикот, или ако сте едноставно iousубопитни за вашето француско ниво,

Можете да го пополните нашиот тест за бесплатно француско ниво и да дознаете денес.

Дали сте двојазично?Студија англиски или француски јазик
во Канада

Учете англиски или француски јазик во Канада и станете дел од семејството BLI.
Им помогнавме на илјадници студенти да научат англиски и француски јазик во Канада.

Научете англиски или француски јазик во КанадаРезервирајте сега - Учете подоцна

Ако отсекогаш сте сонувале да студирате во странство, ова е вистинскиот момент да го направите тоа.
BLI Канада нуди неверојатни попусти од кои можете да ги искористите
ако сакате да учите англиски или француски јазик во Канада!

Резервирајте го вашиот курс сега и започнете во иден датум, кога сè ќе се врати во нормала.

Дали сакате да учите од удобноста на вашиот дом?Курсеви по англиски и француски јазик
Сите достапни програми

Студирајте англиски или француски јазик во Канада дури и ако не можете да бидете тука.

Појдете курсеви по англиски или француски јазик преку нашите наставници од Канада
во мултикултурна училница на Интернет и подобрување на вашите јазични вештини.

Можете да изберете од нашите две опции:

Започнете со учење англиски или француски преку Интернет и завршете ја програмата во Канада
или само одете за опцијата преку Интернет.

Откријте го нивото на англиски јазикслободен
Англиски тест

Или ако сакате да студирате англиски јазик во Канада, но не знаете колку време ќе ви одземе
да научите или да го совладате јазикот, или ако сте едноставно iousубопитни за вашето ниво на англиски јазик,

Можете да го пополните нашиот тест за бесплатно англиско ниво и да дознаете денес.

Дали сакате да знаете кое е вашето ниво на француски јазик?слободен
Француски тест

Откријте какво е вашето ниво на француски јазик со полагање на нашиот тест за бесплатно ниво.

Или ако сакате да студирате француски јазик во Канада, но не знаете колку време ќе ви одземе
да научите или да го совладате јазикот, или ако сте едноставно iousубопитни за вашето француско ниво,

Можете да го пополните нашиот тест за бесплатно француско ниво и да дознаете денес.

Студија англиски или француски јазик во Канада
Студија англиски или француски јазик во Канада
Студија англиски или француски јазик во Канада
Студија англиски или француски јазик во Канада
Студија англиски или француски јазик во Канада

Онлајн учење англиски и француски јазикНаучете англиски или француски ONLINE
Регистрирајте се денес и
добие 50% попуст

Научете англиски или француски јазик од удобноста на вашиот дом. Ако сте биле погодени од моменталната ситуација во светот, можете да ја започнете вашата програма дома и да ја завршите во Канада откако сè ќе се врати во нормала.

Ако не планирате да дојдете во Канада во иднина, може да имате корист и од тоа.

https://bli.ca/wp-content/uploads/2020/05/online-courses-2.png
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Онлајн учењеONLINE COURSES
50% попуст

Научете англиски или француски јазик од удобноста на вашиот дом. Ако сте биле погодени од моменталната ситуација во светот, можете да ја започнете вашата програма дома и да ја завршите во Канада откако сè ќе се врати во нормала.

Ако не планирате да дојдете во Канада во иднина, може да имате корист и од тоа.

https://bli.ca/wp-content/uploads/2020/05/online-courses-2.png
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Јазици училишта во КанадаСтудија англиски или француски јазик во Канада

Ако барате најдобро училиште за учење англиски или француски јазик во Канада, вие сте на вистинското место.

BLI Canada ја има програмата што ја барате. Ние нудиме курсеви по англиски и француски јазик во Монтреал и Квебек Сити за секого. Без оглед која е вашата цел, во BLI ќе ви помогнеме да ја постигнете.

BLI гарантира дека ќе ги добиете резултатите што ги барате. Ние ќе ви помогнеме да ги постигнете своите цели без оглед на вашите цели. Без разлика дали вашата цел е да научите англиски или француски јазик за општи, академски, деловни или испитни цели, ние ќе ви помогнеме да стигнете таму.

Имаме широк спектар на курсеви за сите нивоа во различни модалитети. Без разлика дали сте почетник или напреден студент кој сака да ги усоврши вашите јазични вештини во одредена област, нашите наставници ќе ве поддржат преку оваа авантура за учење.

Имаме вистинска програма за васОпции на програмата

Студија англиски или француски јазик во Канада
АНГЛИСКИ КУРСЕВИ

Општ англиски

Курсеви по англиски јазик во Монтреал или на Интернет. Научете англиски и развијте ги четирите главни јазични вештини: зборување, читање, слушање и пишување со правилна употреба на граматички структури, вокабулар и фонетика.
ГЛЕДАЈ ПОВЕЌЕ
Студија англиски или француски јазик во Канада
Француски курсеви

Генерален француски

Курсеви по француски јазик во Монтреал, Квебек Сити или на Интернет. Опремувајте се да комуницирате на спонтан и природен начин и научете како да ги искажувате своите мисли и идеи со флуентност и точност во различни ситуации.
ГЛЕДАЈ ПОВЕЌЕ
Студија англиски или француски јазик во Канада
ЈАВНИ КУРСИ ЗА ЈАЗИЦИ

Онлајн курсеви

Научете англиски или француски јазик преку Интернет. Часовите BLI Online се одржуваат во живо од нашите редовни наставници, фокусирајќи се на комуникациските вештини. Часовите се домаќини на нашата педагошка платформа.
ГЛЕДАЈ ПОВЕЌЕ
Студија англиски или француски јазик во Канада
АНГЛИСКИ КУРСЕВИ

Подготовка на илети

Нашиот курс за подготовка на ИЕЛТС ќе ви овозможи запознавање со структурата на ИЕЛТС испитот
ГЛЕДАЈ ПОВЕЌЕ
Студија англиски или француски јазик во Канада
Француски курсеви

Подготовка на ТЕФАК

Курсот за подготовка на BLI TEFaQ е насочен кон помагање во развивање на потребните вештини за да успеете на модулите за усна и слушање на тестот TEFaQ.
ГЛЕДАЈ ПОВЕЌЕ
Студија англиски или француски јазик во Канада
АНГЛИСКИ КУРСЕВИ

Деловен англиски јазик

BLI Business English програмата ќе ве научи на вештини ориентирани кон кариера. На крајот на програмата
ГЛЕДАЈ ПОВЕЌЕ
Студија англиски или француски јазик во Канада
Француски курсеви

Бизнис француски

BLI Business Француската програма ќе ве научи на вештини ориентирани кон кариера. На крајот на програмата
ГЛЕДАЈ ПОВЕЌЕ
Студија англиски или француски јазик во Канада
ПРОДОЛНО ОБРАЗОВАНИЕ

Вечерни курсеви

Ако немате време да се посветите на редовниот распоред, можете да се регистрирате на еден од нашите курсеви по англиски и француски јазик што се нудат во текот на вечерта и денес започнете да ги подобрувате вашите јазични вештини.
ГЛЕДАЈ ПОВЕЌЕ
Студија англиски или француски јазик во Канада
ЈУНИОРНИ ПРОГРАМИ

Зимски камп

Програмите за зимски камп BLI FLAP нудат фантастично искуство во странство комбинирајќи учење англиски и француски јазик со различни возбудливи активности во безбедна и грижлива околина.
ГЛЕДАЈ ПОВЕЌЕ
Студија англиски или француски јазик во Канада
ПОСЕБНИ ПРОГРАМИ

Двојазични курсеви

Двојазична програма BLI ви дава можност да ги научите, прегледувате и вежбате сите аспекти на учење јазик, опфаќајќи ги сите четири
ГЛЕДАЈ ПОВЕЌЕ
Студија англиски или француски јазик во Канада
ЈУНИОРНИ ПРОГРАМИ

Летен камп

Нашата All Inclusive програма ви нуди уникатно искуство, овозможувајќи ви да ги подобрите своите јазични вештини на англиски или француски јазик.
ГЛЕДАЈ ПОВЕЌЕ
https://bli.ca/wp-content/uploads/2019/03/inner_image_03.jpg
ПРОДОЛУВА ОБРАЗОВАНИЕ

Курсеви за викенд

Нашиот распоред за викенди е дизајниран да одговара на вашиот зафатен животен стил и потреби.
ГЛЕДАЈ ПОВЕЌЕ
https://bli.ca/wp-content/uploads/2020/05/groups1.png
ЈУНИОРНИ ПРОГРАМИ

Групни програми

Групите BLI програми нудат фантастично искуство во странство комбинирајќи учење англиски и француски јазик со различни возбудливи активности во безбедна и грижлива околина.
ГЛЕДАЈ ПОВЕЌЕ
bt_bb_section_top_section_coverage_image
https://bli.ca/wp-content/uploads/2019/03/home_inner_02.png

ВАШИОТ ПАТ ДО КанадаПрограми за патека

Дали сакате да студирате во Канада во пост-средно установа и како резултат да станете канадски жител?

BLI го прави овој процес многу лесен. BLI Канада има договори со голем број или институции кои нудат пост-средно образование. Ако ја преземете програмата за патека на BLI, ќе добиете обука што ви е потребна за да го достигнете вистинското ниво на јазик што е неопходно за да започнете ваква програма, но што е најважно, ќе се подготвите да успеете откако ќе започнете со пост-средните студии.

Преземањето програма за патека на BLI ќе ви помогне да ги подобрите академските вештини за читање и пишување. Покрај тоа, ќе научите техники за истражување и дискусија што ќе бидат корисни веднаш штом ќе започнете вашите студии во една од нашите училишни партнери.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Нашите училиштаДВЕ ЗАБАВНИ ЛОКАЦИИ

Научете англиски или француски јазик во Канада. Ако сакате да научите француски јазик, можете да изберете помеѓу нашиот јазик Училиште во Монтреал и нашето француско училиште во Квебек Сити. Ако сакате да научите англиски јазик, BLI Монтреал ве чека

Дали имате прашања
за БЛИ?

https://bli.ca/wp-content/uploads/2019/05/about_inner_03.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image