fbpx
 
Studioni anglisht ose frëngjisht në Kanada
Studioni anglisht ose frëngjisht në Kanada
Studioni anglisht ose frëngjisht në Kanada
Studioni anglisht ose frëngjisht në Kanada
Studioni anglisht ose frëngjisht në Kanada

A jeni dygjuhësh?Studioni anglisht ose frëngjisht
në Kanada

Studioni anglisht ose frëngjisht në Kanada dhe bëhuni pjesë e familjes BLI.
Ne kemi ndihmuar mijëra studentë të mësojnë anglisht dhe frëngjisht në Kanada.

Mësoni anglisht ose frëngjisht në KanadaRezervoni tani - Studioni më vonë

Nëse gjithmonë keni ëndërruar të studioni jashtë, ky është momenti i duhur për ta bërë këtë.
BLI Canada po ofron zbritje të mrekullueshme nga të cilat mund të përfitoni
nëse doni të studioni anglisht ose frëngjisht në Kanada!

Rezervoni kursin tuaj tani dhe filloni në një datë të ardhshme, kur gjithçka të kthehet në normalitet.

Dëshironi të studioni nga komoditeti i shtëpisë tuaj?Kurse Angleze dhe Franceze Online
Të gjitha programet në dispozicion

Studioni anglisht ose frëngjisht në Kanada edhe nëse nuk mund të jeni këtu.

Merrni kurse online në anglisht ose frëngjisht me mësuesit tanë me bazë Kanadeze
në një klasë multikulturore në internet dhe përmirësoni aftësitë tuaja gjuhësore.

Ju mund të zgjidhni nga dy opsionet tona:

Filloni të mësoni anglisht ose frëngjisht në internet dhe përfundoni programin tuaj në Kanada
ose thjesht shkoni për opsionin në internet.

Zbuloni nivelin tuaj anglezFalas
Anglisht Test

Ose nëse doni të studioni anglisht në Kanada, por nuk e dini sa kohë do t'ju zgjasë
për të mësuar ose zotëruar gjuhën, ose nëse thjesht jeni kurioz për nivelin tuaj anglez,

Ju mund të merrni testin tonë të Nivelit të Anglisë Falas dhe ta mësoni sot.

A doni të dini se cili është niveli juaj i frëngjishtes?Falas
Test francez

Zbuloni se cili është niveli juaj i frëngjishtes duke provuar testin e nivelit tonë të Lirë.

Ose nëse doni të studioni frëngjisht në Kanada, por nuk e dini sa kohë do t'ju zgjasë
për të mësuar ose zotëruar gjuhën, ose nëse thjesht jeni kurioz për nivelin tuaj frëngjisht,

Ju mund të merrni provën tonë të nivelit të lartë Francez dhe ta zbuloni sot.

A jeni dygjuhësh?Studioni anglisht ose frëngjisht
në Kanada

Studioni anglisht ose frëngjisht në Kanada dhe bëhuni pjesë e familjes BLI.
Ne kemi ndihmuar mijëra studentë të mësojnë anglisht dhe frëngjisht në Kanada.

Mësoni anglisht ose frëngjisht në KanadaRezervoni tani - Studioni më vonë

Nëse gjithmonë keni ëndërruar të studioni jashtë, ky është momenti i duhur për ta bërë këtë.
BLI Canada po ofron zbritje të mrekullueshme nga të cilat mund të përfitoni
nëse doni të studioni anglisht ose frëngjisht në Kanada!

Rezervoni kursin tuaj tani dhe filloni në një datë të ardhshme, kur gjithçka të kthehet në normalitet.

Dëshironi të studioni nga komoditeti i shtëpisë tuaj?Kurse Angleze dhe Franceze Online
Të gjitha programet në dispozicion

Studioni anglisht ose frëngjisht në Kanada edhe nëse nuk mund të jeni këtu.

Merrni kurse online në anglisht ose frëngjisht me mësuesit tanë me bazë Kanadeze
në një klasë multikulturore në internet dhe përmirësoni aftësitë tuaja gjuhësore.

Ju mund të zgjidhni nga dy opsionet tona:

Filloni të mësoni anglisht ose frëngjisht në internet dhe përfundoni programin tuaj në Kanada
ose thjesht shkoni për opsionin në internet.

Zbuloni nivelin tuaj anglezFalas
Anglisht Test

Ose nëse doni të studioni anglisht në Kanada, por nuk e dini sa kohë do t'ju zgjasë
për të mësuar ose zotëruar gjuhën, ose nëse thjesht jeni kurioz për nivelin tuaj anglez,

Ju mund të merrni testin tonë të Nivelit të Anglisë Falas dhe ta mësoni sot.

A doni të dini se cili është niveli juaj i frëngjishtes?Falas
Test francez

Zbuloni se cili është niveli juaj i frëngjishtes duke provuar testin e nivelit tonë të Lirë.

Ose nëse doni të studioni frëngjisht në Kanada, por nuk e dini sa kohë do t'ju zgjasë
për të mësuar ose zotëruar gjuhën, ose nëse thjesht jeni kurioz për nivelin tuaj frëngjisht,

Ju mund të merrni provën tonë të nivelit të lartë Francez dhe ta zbuloni sot.

Studioni anglisht ose frëngjisht në Kanada
Studioni anglisht ose frëngjisht në Kanada
Studioni anglisht ose frëngjisht në Kanada
Studioni anglisht ose frëngjisht në Kanada
Studioni anglisht ose frëngjisht në Kanada

Mësoni Online anglisht dhe frëngjishtMësoni anglisht ose frëngjisht ONLINE
Regjistrohu sot dhe
merrni 50% zbritje

Mësoni anglisht ose frëngjisht nga komoditeti i shtëpisë tuaj. Nëse jeni prekur nga situata aktuale në të gjithë botën, mund ta filloni programin tuaj në shtëpi dhe ta përfundoni atë në Kanada pasi gjithçka të kthehet në normalitet.

Nëse nuk keni ndonjë plan për të ardhur në Kanada në të ardhmen, mund të përfitoni edhe nga ajo.

https://bli.ca/wp-content/uploads/2020/05/online-courses-2.png
bt_bb_section_top_section_coverage_image
imazhi bt_bb_section_bottom_section_coverage

Mësim në internetKURSE ONLINE
50% off

Mësoni anglisht ose frëngjisht nga komoditeti i shtëpisë tuaj. Nëse jeni prekur nga situata aktuale në të gjithë botën, mund ta filloni programin tuaj në shtëpi dhe ta përfundoni atë në Kanada pasi gjithçka të kthehet në normalitet.

Nëse nuk keni ndonjë plan për të ardhur në Kanada në të ardhmen, mund të përfitoni edhe nga ajo.

https://bli.ca/wp-content/uploads/2020/05/online-courses-2.png
bt_bb_section_top_section_coverage_image
imazhi bt_bb_section_bottom_section_coverage

Shkollat ​​e Gjuhëve në KanadaStudioni anglisht ose frëngjisht në Kanada

Nëse jeni duke kërkuar shkollën më të mirë për të mësuar anglisht ose frëngjisht në Kanada, ju jeni në vendin e duhur.

BLI Canada ka programin që ju po kërkoni. Ne ofrojmë kurse anglisht dhe frëngjisht në Montreal dhe Quebec City për të gjithë. Pavarësisht nga qëllimi juaj, në BLI ne do t'ju ndihmojmë ta arrini atë.

BLI garanton se do të merrni rezultatet që ju po kërkoni. Ne do t'ju ndihmojmë të arrini qëllimet tuaja, pavarësisht nga objektivat tuaja. Pavarësisht nëse qëllimi juaj është të mësoni anglisht ose frëngjisht për qëllime të përgjithshme, akademike, biznesi ose provimesh, ne do t'ju ndihmojmë të arrini atje.

Kemi një larmi kursesh për të gjitha nivelet në modalitete të ndryshme. Pavarësisht nëse jeni fillestar ose një student i përparuar që dëshiron të përsosë aftësitë tuaja gjuhësore në një fushë të veçantë, mësuesit tanë do t'ju mbështesin përmes kësaj aventure mësimore.

Ne kemi programin e duhur për juOpsionet e programit

Studioni anglisht ose frëngjisht në Kanada
KURSE SHQIPTARE

Përgjithshëm Anglisht

Kurse Angleze në Montreal ose Online. Mësoni anglisht dhe zhvilloni katër aftësitë kryesore të gjuhës: të folurit, të lexuarit, të dëgjuarit dhe të shkruarit me përdorimin e saktë të strukturave gramatikore, fjalorin dhe fonetikën.
VIEW MË SHUMË
Studioni anglisht ose frëngjisht në Kanada
GJYKATA FRANC

Përgjithësisht frëngjisht

Kurse frëngjisht në Montreal, Quebec City ose Online. Pajisni veten për të komunikuar në një mënyrë spontane dhe natyrore dhe mësoni se si të shprehni mendimet dhe idetë tuaja me rrjedhshmëri dhe saktësi në situata të ndryshme.
VIEW MË SHUMË
Studioni anglisht ose frëngjisht në Kanada
GJYKATA ONLINE GJUHA

Kurse online

Mësoni anglisht ose frëngjisht në internet. Klasat BLI Online mësohen drejtpërdrejt nga mësuesit tanë të rregullt, duke u përqëndruar në aftësitë komunikuese. Klasat organizohen në platformën tonë pedagogjike.
VIEW MË SHUMË
Studioni anglisht ose frëngjisht në Kanada
KURSE SHQIPTARE

Përgatitja e pelte

Kursi ynë i përgatitjes IELTS do t'ju ofrojë një prezantim të strukturës së provimit IELTS së bashku
VIEW MË SHUMË
Studioni anglisht ose frëngjisht në Kanada
GJYKATA FRANC

Përgatitja e TEFaQ

Kursi i përgatitjes BLI TEFaQ është i përqendruar në ndihmën për të zhvilluar aftësitë që ju nevojiten për të pasur sukses në modulet gojore dhe dëgjuese të testit TEFaQ.
VIEW MË SHUMË
Studioni anglisht ose frëngjisht në Kanada
KURSE SHQIPTARE

Biznes Anglisht

Programi anglisht BLI Business do t'ju mësojë aftësi të orientuara në karrierë. Në fund të programit
VIEW MË SHUMË
Studioni anglisht ose frëngjisht në Kanada
GJYKATA FRANC

Biznes frëngjisht

Programi Francez BLI Business do t'ju mësojë aftësi të orientuara në karrierë. Në fund të programit
VIEW MË SHUMË
Studioni anglisht ose frëngjisht në Kanada
ARSIMI VAZHDIM

Kurse të mbrëmjes

Nëse nuk keni kohë për t'u angazhuar në orarin e plotë, mund të regjistroheni në një nga Kurse tona Angleze dhe Franceze që ofrohen gjatë mbrëmjes dhe filloni të përmirësoni aftësitë tuaja gjuhësore sot.
VIEW MË SHUMË
Studioni anglisht ose frëngjisht në Kanada
PROGRAMET JUNIOR

Kampi dimëror

Programet e kampit dimëror BLI FLAP ofrojnë një përvojë fantastike jashtë vendit duke kombinuar mësimin në anglisht dhe frëngjisht me një larmi aktivitetesh emocionuese në një mjedis të sigurt dhe të kujdesshëm.
VIEW MË SHUMË
Studioni anglisht ose frëngjisht në Kanada
PROGRAMET E VEANTA

Kurse dygjuhëshe

Programi dygjuhësh BLI ju jep mundësinë të mësoni, rishikoni dhe praktikoni të gjitha aspektet e mësimit të gjuhës, duke mbuluar të katër
VIEW MË SHUMË
Studioni anglisht ose frëngjisht në Kanada
PROGRAMET JUNIOR

Summer Camp

Programi ynë Gjithëpërfshirës ju ofron një përvojë unike, duke ju lejuar të përmirësoni aftësitë tuaja gjuhësore në anglisht ose frëngjisht.
VIEW MË SHUMË
https://bli.ca/wp-content/uploads/2019/03/inner_image_03.jpg
ARSIMI VAZHDON

Kurse të fundjavës

Orari ynë fundjavë është krijuar për tu përshtatur me stilin e jetës tuaj të ngjeshur dhe nevojave.
VIEW MË SHUMË
https://bli.ca/wp-content/uploads/2020/05/groups1.png
PROGRAMET JUNIOR

Programet në grup

Programet e grupit BLI ofrojnë një përvojë fantastike jashtë vendit, duke kombinuar mësimin në anglisht dhe frëngjisht me një larmi aktivitetesh emocionuese në një mjedis të sigurt dhe të kujdesshëm.
VIEW MË SHUMË
bt_bb_section_top_section_coverage_image
https://bli.ca/wp-content/uploads/2019/03/home_inner_02.png

Rruga TUAJ N TO KANADAProgramet e rrugës

Dëshironi të studioni në Kanada në një institucion pas sekondar dhe si rezultat të bëheni një Rezident Kanadez?

BLI e bën shumë të lehtë këtë proces. BLI Canada ka marrëveshje me një numër të madh ose institucione që ofrojnë arsim pas të mesëm. Nëse merrni programin e rrugës BLI, do të merrni trajnimin që ju nevojitet për të arritur nivelin e duhur gjuhësor që është i domosdoshëm për të filluar një program si ai, por më e rëndësishmja, do të përgatiteni për të pasur sukses pasi të filloni studimet tuaja pas sekondare.

Marrja e programit të rrugës BLI do t'ju ndihmojë të përmirësoni aftësitë tuaja akademike për lexim dhe shkrim. Për më tepër, ju do të mësoni teknika të hulumtimit dhe diskutimit që do të jenë të dobishme menjëherë pasi të filloni studimet tuaja në një nga shkollat ​​partnere.

imazhi bt_bb_section_bottom_section_coverage

Shkollat ​​tonaDY LOKACIONET MAMAZHORE

Mësoni anglisht ose frëngjisht në Kanada. Nëse dëshironi të mësoni frëngjisht, mund të zgjidhni midis Shkollës së gjuhës sonë në Montreal dhe shkollës sonë Franceze në Quebec City. Nëse doni të mësoni anglisht, BLI Montreal është duke pritur për ju

Keni pyetje
rreth BLI?

https://bli.ca/wp-content/uploads/2019/05/about_inner_03.png
imazhi bt_bb_section_bottom_section_coverage
imazhi bt_bb_section_bottom_section_coverage
Ndiqni ne në

© 2020 BLi Kanada Të gjitha të drejtat e rezervuara.

https://bli.ca/wp-content/uploads/2020/12/LIve_learning_1920x150.png