fbpx
 

Programet e rrugësKolegji i Saint Michael

https://bli.ca/wp-content/uploads/2019/11/inner_image_14.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Rruga juaj për në AmerikëKolegji i Saint Michael

Nuk ka asnjë vend si Shën Mike. Evidentshtë e qartë në minutën që je vizitë në kampus.

Studentët dhe fakulteti i zgjuar, i angazhuar dhe miqësor janë në zemër të Shën Mike. Energjia dhe pulsi? Ata vijnë nga një komunitet i ngushtë i ngushtë, një eksplorim që ndryshon perspektivën e arteve dhe shkencave liberale, një trashëgimi shërbimi dhe një vendndodhje në Vermont që kombinon më të mirën e një qyteti të vogël me pamje të pabesueshme malore.

Kombinoni të gjitha ato me një kurrikulë sfiduese, hulumtime domethënëse të fakulteteve-studentëve dhe praktikave, një mjedis mbështetës për të soditur pyetjet dhe misteret më të thella të jetës, dhe rezultatet e jashtëzakonshme të të diplomuarve për vendosjen e vendeve të punës dhe pranimin e shkollës pasuniversitare.

Me pak fjalë, Saint Michael's është një vend i shkëlqyeshëm për të mësuar atë që ka rëndësi.

Kolegji i Saint MichaelInformacione të tjera

vend
Vermont
Datat e fillimit
Shtator ose Janar
Afati i Aplikimit
Maj 1st
Kërkesa e gjuhës
BLI anglisht niveli 10
strehim
Nëse keni nevojë për strehim gjatë kohës që po merrni programin tuaj, ju lutemi kontaktoni departamentin tonë të strehimit.
Programe
PROGRAMET E ARTIT T OFF OFERTUAR | BA | 4 vite

· Studime amerikane

· antropologji

· Gjuhësi e Aplikuar

· Art

· Arsimi i artit

· Histori arti

· Shkrim kreativ

· Krimi dhe Drejtësia

· Dance

· Shkenca e të dhënave

· Studimet e Azisë Lindore

· Ekonomi

· Arsim

· Studimet e Arsimit

· Albanian

· francez

· Studimet Gjinore

· gjeografi

· Studimet Globale

· histori

· Shkencat humane

· Marrëdhëniet ndërkombëtare

· Media/Gazetari

· latin

· Letërsi

· Studime për Media dhe Arte Dixhitale

· Studime mesjetare

· Muzikë

· Paqja dhe Drejtësia

· Filozofi

· Shkenca Politike

· Psikologji

· Studimet fetare

· sociologji

· Spanjisht

· Teatri

PROGRAMET BIZNESA T OFF OFERTUAR | BBA | 4 vite
PROGRAMET SHKENCORE T OFF OFERTUAR | B.Sc. | 4 vite

· Biokimi

· Biologji

· Kimi

· Shkenca Kompjuterike

· Ekonomi

· Inxhinieri

· Shkencat e Mjedisit

· Studimet Mjedisore

· Administrata e Kujdesit Shëndetësor

· Shkenca Shëndetësore

· Sistemet e Informacionit

· Matematikë

· Neuroscience

· Fizikë

· Farmaci parafabrikate

· Psikologji

· Shëndeti Publik

· të dhëna statistikore

Kërkesat e pranimit

Për tu pranuar në këtë program duhet të:

  •  Keni një diplomë të shkollës së mesme
  •  Keni përfunduar me sukses BLI English Niveli 10
  • Të jetë së paku 18 vjeç
Dokumentet
  • Një kopje e një pasaporte të vlefshme
  • Një kopje e certifikatës suaj të lindjes në anglisht, e noterizuar dhe e përkthyer
  • Një kopje e diplomës dhe shkronjës suaj të shkollës së mesme në anglisht, e noterizuar dhe e përkthyer
  • Një kopje e lejes së studimit
  • Vërtetim i nivelit anglez (niveli BLI ose provimi zyrtar)
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Ndiqni ne në

© 2020 BLi Kanada Të gjitha të drejtat e rezervuara.

https://bli.ca/wp-content/uploads/2020/12/LIve_learning_1920x150.png
en English
X
Na kontaktoni përmes whatsapp