fbpx

Тест де плацемент ен францаис

Децоуврез вотре нивеау де францаис ет цонтацтез л'ун де нос цонсултантс поур цонцевоир вотре программе.

Тест де плацемент ен францаис​

1. Цхоисиссез ла пхрасе цоррецте :

2. Цоњугуез ле вербе ентре парентхесес цоррецтемент.
Јеан ет Сопхие (авоир) деук енфантс.
3. Цоњугуез ле вербе ентре парентхесес цоррецтемент.
Лес енфантс (аллер) а л'ецоле ен аутобус цхакуе матин.
4. Цоњугуез ле вербе ентре парентхесес цоррецтемент.
Лес енфантс (дормир) паисиблемент јуску'ау матин.
5. Цоњугуез ле вербе ентре парентхесес цоррецтемент.
Илс (воулоир) аллер ау Мекикуе л'аннее процхаине.

6. Цхоисиссез ла пхрасе цоррецте:

7. Цхоисиссез ле терме цоррецт:
А 65 година, Паул дециде ку'ил ест темпс де __________.
8. Цхоисиссез ле терме цоррецт:
Лес филс де ма соеур сонт мес _____________.
9. Цхоисиссез ле мот интеррогатиф куиреспонд а ла репонсе.
__________ д'енфантс ат-ил ? Ил а троис енфантс.
10. Цхоисиссез ле мот интеррогатиф куиреспонд а ла репонсе.
__________ ирез-воус ен воиаге ? Ноус иронс ен Цхина.
11. Цхоисиссез ле мот интеррогатиф куиреспонд а ла репонсе.
_______ ест тон филм префере ? Префере филма је "Ратови звезда"
12. Цхоисиссез ле мот интеррогатиф куиреспонд а ла репонсе.
_________ да ли почиње? Илс онт цомменце хиер.
13. Цхоисиссез ле мот интеррогатиф куиреспонд а ла репонсе.
___________ гагне-т-елле са вие ? Елле гагне са вие ен енсеигнант.
14. Цхоисиссез ле терме цоррецт
Це н'ест пас уне трес белле јоурнее: ле циел ест ___________.
15. Цхоисиссез ле терме цоррецт:
Фредериц а етудие лес финанцес ет саит трес биен цоммент герер сон _________.
16. Цхоисиссез ла бонне форме ду вербе ентре парентхесес.
Хиер соир, мон ами Цхарлес ет мои, ноус (аллер) ау цинема.
17. Цхоисиссез ла бонне форме ду вербе ентре парентхесес.
Је (траваиллер) данс уне усине де ветементс пендант 4 анс.
18. Цхоисиссез ла бонне форме ду вербе ентре парентхесес.
Авант д'авоир ма воитуре, је (долазак) тоујоурс ен ретард а л'университе.
19. Цхоисиссез ла форме цоррецте ду вербе ентре парентхесес.
Елле (дормир) деја лорскуе сес родитељи сонт арривес. Алорс, илс онт ессаие де не пас фаире де бруит поур не пас ла ревеиллер.
20. Цхоисиссез ла бонне препоситион.
Ил а ву це репортаге _______ ла телевисион.
21. Цхоисиссез ла бонне препоситион.
Ту хабитес _______ Монтреал депуис л'аннее дерниере.
22. Цхоисиссез ла бонне препоситион.
Си ј'аи ле темпс, ј'ираи _____ Еуропе цет аутомне.
23. Цхоисиссез ла бонне препоситион.
Еллес вонт партир ен воиаге _____ уне семаине.
24. Цхоисиссез ла бонне препоситион.
Илс сонт мариес _______ 3 год
25. Индикуез си ла пхрасе ест цоррецте или инцоррецте:
Ауцуне персонне минеуре не пеут ентрер данс це бар.
26. Индикуез си ла пхрасе ест цоррецте или инцоррецте:
Ил н'и а пас де лумиере данс цет аппартемент.
27. Индикуез си ла пхрасе ест цоррецте или инцоррецте:
Са филле н'аиме пас риен де це ку'елле цуисине.
28. Индикуез си ла пхрасе ест цоррецте или инцоррецте:
Ил н'а пас троуве персонне поур л'аццомпагнер.
29. Индикуез си ла пхрасе ест цоррецте или инцоррецте:
Апрес це куи с'ест пассе, елле не воудра јамаис плус и ретоурнер.
30. Цхоисиссез ле проном релатиф адекуат:
Л'хомме ______ је цхерцхе с'аппелле Роберт.
31. Цхоисиссез ле проном релатиф адекуат:
Ла вилле _____ ј'аи гранди а беауцоуп цханге.
32. Цхоисиссез ле проном релатиф адекуат:
Је не цоннаис пас л'ендроит ______ ту ме парлес.
33. Цхоисиссез ле проном релатиф адекуат:
Ил иа плусиеурс флеурс _____ поуссент данс мон јардин.

34. Цхоисиссез ла пхрасе цоррецте:

35. Цхоисиссез ла пхрасе цоррецте :

36. Цхоисиссез ла пхрасе цоррецте :

37. Цхоисиссез ла пхрасе цоррецте :

38. Цхоисиссез ла бонне израз:
Ј'аи беауцоуп манге ____ ј'аваис трес фаим
39. Цхоиссез ла бонне екпресс.
Грабриелле с'ест рендуе а л'епицерие, _____ елле етаит деја фермее.
40. Цхоисиссез ла бонне екпресс.
Лес родитељи де Мартин онт траваилле трес форт ______ ил етудие а л'университе.
41. Цхоисиссез ла бонне екпресс.
Ту ес фатигуе ет ил ест тард, _____ ту вас дормир.
42. Цхоисиссез ла бонне екпресс.
_____ воус партиез плус соувент ен вацанцес, воус сериез плус хеуреук.
43. Цхоисиссез ле проном цомплемент адекуат.
Ест-це куе ту воис л'авион? Оуи, је ____ воис.
44. Цхоисиссез ле проном цомплемент адекуат.
Мангез-воус дес фруитс? Оуи, ноус ____ мангеонс.
45. Цхоисиссез ле проном цомплемент адекуат.
Парле-т-ил а сес родитељи? Оуи, ил _____ парле.
46. Цхоисиссез ле проном цомплемент адекуат.
Вас-ту ау цинема? Оуи, је ____ ваис
47. Цхоисиссез лес прономс цомплементс адекуатс.
Донне-т-елле де л'аргент а сес енфантс? Оуи, елле ___ ____ донне.
48. Цхоисиссез ле терме цоррецт.
Поур ацхетер цетте воитуре, ту деврас _____ а ла банкуе.
49. Цхоисиссез ле терме цоррецт.
Данс л'авион, воус девез аттацхер вотре цеинтуре авант ________.
50. Цхоисиссез ле терме цоррецт.
Лес етудиантс куи веулент авоир де боннес нотес девронт ____ а тоус леурс цоурс.
51. Цхоисиссез ле терме цоррецт.
Ле проприетаире де цет иммеубле а логементс а де ла хеавие а троувер де бонс _______.
52. Цхоисиссез ле терме цоррецт.
Це филм ест аппрецие поур сес _____ фарфелус.
53. Цхоисиссез ле терме цоррецт.
Ле Премиер Министре _____ н'ест пас трес популаире аупрес де ла становништва.
54. Цоњугуез цоррецтемент ле вербе ентре парентхесес.
Авант д'адоптер ун анимал де цомпагние, ил фаут куе лес футурс проприетаирес (авоир) ду темпс а луи цонсацрер.
55. Цоњугуез цоррецтемент ле вербе ентре парентхесес.
Си воус воулез куе вотре воиаге (цомпрендре) сон лот д'авентурес ет де децоувертес, фаитес куелкуес рецхерцхес сур л'хистоире, ла цултуре ет л'енвироннемент натурел ду паис.
56. Цхоисиссез ла цоњонцтион адекуате.
_______ ку'ил не плеуве, ноус иронс виситер ле цхатеау.
57. Цхоисиссез ла цоњонцтион адекуате.
______ ку'елле соит трес фацхее, елле а дециде де луи пардоннер.
58. Цхоисиссез ла пропоситион куиреспонд а ла форме цоррецте ду дисцоурс раппорте.
«Је не виендраи пас ау цоурс аујоурд'хуи, цар је суис маладе.»
59. Цхоисиссез ла пропоситион куиреспонд а ла форме цоррецте ду дисцоурс раппорте.
« Не сортез пас лес цхиенс, илс онт ессаие де с'енфуир плус тот! »

60. Децривез-воус (аге, националност, професија, лоисирс ет интеретс) ет дитес-ноус поуркуои воус аппренез ле францаис. Формулез дес пхрасес цомплетес.

Ваш резултат је

0%

монтреал

Квебек

Дружите се са нама

© БЛИ 2021 Сва права задржана

en English
X