Ulikan Inggris atanapi Perancis di Kanada
Ulikan Inggris atanapi Perancis di Kanada
Ulikan Inggris atanapi Perancis di Kanada
Ulikan Inggris atanapi Perancis di Kanada
Ulikan Inggris atanapi Perancis di Kanada

Naha anjeun Bilingual?Ulikan Inggris atanapi Perancis
di Kanada

Ulikan Inggris atanapi Perancis di Kanada sareng janten bagian tina kulawarga BLI.
Kami parantos ngabantosan rébuan mahasiswa diajar basa Inggris sareng Perancis di Kanada.

Diajar Inggris atanapi Perancis di KanadaNepi ka 40%
Buku ayeuna - Diajar engké

Upami anjeun parantos ngimpi ngeunaan diajar ka luar negeri, ieu mangrupikeun waktos anu pas pikeun ngalakukeun.
BLI Kanada nawiskeun diskon endah anu tiasa anjeun ngamangpaatkeun
upami anjeun hoyong diajar Basa Inggris atanapi Perancis di Kanada!

Buku kursus anjeun ayeuna sareng mimitian dina tanggal anu bakal datang, upami sadayana normal deui.

Hoyong diajar tina kanyamanan bumi anjeun?Kursus Inggris sareng Perancis Online
Sadayana program sayogi

Study Inggris atanapi Perancis di Kanada sanaos upami anjeun teu tiasa didieu.

Candak kursus online Inggris atanapi Perancis nganggo guru dumasar Kanada urang
dina kelas online multikultural sareng ningkatkeun kaahlian basa anjeun.

Anjeun tiasa milih tina dua pilihan urang:

Mimitian diajar basa Inggris atanapi Perancis online sareng salse programna di Kanada
atanapi angkat kanggo pilihan online.

Panggihan Tingkat Inggris anjeunbebas
Test Inggris

Baktos upami anjeun hoyong diajar basa Inggris di Kanada tapi anjeun teu terang sabaraha lami éta bakal nyandak anjeun
diajar atanapi ngawasa basa, atanapi upami anjeun ngan saukur ngan saukur panasaran kana tingkat Inggris anjeun,

Anjeun tiasa nyandak tingkatan tingkat Gratis Inggris kami sareng ayeuna paduli.

Naha anjeun hoyong terang naon tingkat Perancis anjeun?bebas
Tés Perancis

Panggihan naon tingkat tingkat Perancis anjeun ku nyandak tingkatan Tingkatan Gratis kami.

Baktos upami anjeun hoyong diajar basa Perancis di Kanada tapi anjeun teu terang sabaraha lami éta bakal nyandak anjeun
diajar atanapi ngawasa basa, atanapi upami anjeun ngan saukur ngan saukur panasaran ngeunaan tingkat Perancis anjeun,

Anjeun tiasa nyandak tés tingkat Perancis gratis urang sareng ayeuna paduli.

Naha anjeun Bilingual?Ulikan Inggris atanapi Perancis
di Kanada

Ulikan Inggris atanapi Perancis di Kanada sareng janten bagian tina kulawarga BLI.
Kami parantos ngabantosan rébuan mahasiswa diajar basa Inggris sareng Perancis di Kanada.

Diajar Inggris atanapi Perancis di KanadaNepi ka 40%
Buku ayeuna - Diajar engké

Upami anjeun parantos ngimpi ngeunaan diajar ka luar negeri, ieu mangrupikeun waktos anu pas pikeun ngalakukeun.
BLI Kanada nawiskeun diskon endah anu tiasa anjeun ngamangpaatkeun
upami anjeun hoyong diajar Basa Inggris atanapi Perancis di Kanada!

Buku kursus anjeun ayeuna sareng mimitian dina tanggal anu bakal datang, upami sadayana normal deui.

Hoyong diajar tina kanyamanan bumi anjeun?Kursus Inggris sareng Perancis Online
Sadayana program sayogi

Study Inggris atanapi Perancis di Kanada sanaos upami anjeun teu tiasa didieu.

Candak kursus online Inggris atanapi Perancis nganggo guru dumasar Kanada urang
dina kelas online multikultural sareng ningkatkeun kaahlian basa anjeun.

Anjeun tiasa milih tina dua pilihan urang:

Mimitian diajar basa Inggris atanapi Perancis online sareng salse programna di Kanada
atanapi angkat kanggo pilihan online.

Panggihan Tingkat Inggris anjeunbebas
Test Inggris

Baktos upami anjeun hoyong diajar basa Inggris di Kanada tapi anjeun teu terang sabaraha lami éta bakal nyandak anjeun
diajar atanapi ngawasa basa, atanapi upami anjeun ngan saukur ngan saukur panasaran kana tingkat Inggris anjeun,

Anjeun tiasa nyandak tingkatan tingkat Gratis Inggris kami sareng ayeuna paduli.

Naha anjeun hoyong terang naon tingkat Perancis anjeun?bebas
Tés Perancis

Panggihan naon tingkat tingkat Perancis anjeun ku nyandak tingkatan Tingkatan Gratis kami.

Baktos upami anjeun hoyong diajar basa Perancis di Kanada tapi anjeun teu terang sabaraha lami éta bakal nyandak anjeun
diajar atanapi ngawasa basa, atanapi upami anjeun ngan saukur ngan saukur panasaran ngeunaan tingkat Perancis anjeun,

Anjeun tiasa nyandak tés tingkat Perancis gratis urang sareng ayeuna paduli.

Ulikan Inggris atanapi Perancis di Kanada
Ulikan Inggris atanapi Perancis di Kanada
Ulikan Inggris atanapi Perancis di Kanada
Ulikan Inggris atanapi Perancis di Kanada
Ulikan Inggris atanapi Perancis di Kanada

Inggris sareng Perancis Online LearningDiajar Inggris atanapi Perancis ONLINE
Ngadaptar dinten na
meunang 50% pareum

Diajar basa Inggris atanapi Perancis ti kanyamanan bumi anjeun. Upami anjeun parantos kapangaruhan ku kaayaan di dunya anu ayeuna, anjeun tiasa ngamimitian program di bumi sareng salse di Kanada sareng sakali saé normal.

Upami anjeun teu ngagaduhan rencana pikeun sumping ka Kanada di hareup, anjeun ogé tiasa nguntungkeun éta.

https://bli.ca/wp-content/uploads/2020/05/online-courses-2.png
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Learning onlineKursus online
50% off

Diajar basa Inggris atanapi Perancis ti kanyamanan bumi anjeun. Upami anjeun parantos kapangaruhan ku kaayaan di dunya anu ayeuna, anjeun tiasa ngamimitian program di bumi sareng salse di Kanada sareng sakali saé normal.

Upami anjeun teu ngagaduhan rencana pikeun sumping ka Kanada di hareup, anjeun ogé tiasa nguntungkeun éta.

https://bli.ca/wp-content/uploads/2020/05/online-courses-2.png
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Sekolah Bahasa di KanadaUlikan Inggris atanapi Perancis di Kanada

Upami anjeun milari sakola anu pangsaéna pikeun diajar Inggris atanapi Perancis di Kanada, anjeun aya di tempat anu saé.

BLI Kanada gaduh program anu dipilari. Urang nawiskeun kursus basa Inggris sareng Perancis di Montréal sareng Quebec City kanggo sadayana. Henteu paduli naon tujuan anjeun, di BLI urang bakal ngabantosan anjeun ngahontal éta.

BLI ngajamin yén anjeun bakal nampi hasil anu anjeun milari. Kami baris mantuan anjeun ngahontal tujuan anjeun paduli tujuan anjeun. Naha tujuan anjeun nyaéta diajar Inggris atanapi Perancis pikeun tujuan umum, akademik, bisnis, atanapi ujian, kami bakal ngabantosan anjeun ka ditu.

Kami ngagaduhan rupa-rupa kursus pikeun sagala tingkat dina modalitas anu béda. Naha anjeun saurang pamula atanapi murid maju anu hoyong nyampurnakeun kamampuan basa anjeun dina daérah anu spesifik, guru urang bakal ngadukung anjeun ngalangkungan petualangan pembelajaran ieu.

Kami ngagaduhan program anu leres pikeun anjeunPilihan program

Ulikan Inggris atanapi Perancis di Kanada
Kursus Inggris

umum Inggris

Kursus Inggris di Montréal atanapi Online. Diajar Inggris sareng ngembangkeun opat kaahlian basa utama: nyarios, maca, ngaregepkeun sareng nyerat kalayan ngagunakeun struktur grammar, kosa kata, sareng ponétis.
SAHAJA
Ulikan Inggris atanapi Perancis di Kanada
KURSUS BUAH

umum Perancis

Kursus Perancis di Montréal, Kota Quebec atanapi Online. Cocogkeun diri anjeun pikeun komunikasi dina cara spontan sareng alami sareng diajar kumaha pikeun nyebatkeun ideu sareng ideu anjeun béntés sareng akurasi dina kaayaan anu béda.
SAHAJA
Ulikan Inggris atanapi Perancis di Kanada
KURSUS ONLINE LANGUAGE

kursus online

Diajar Inggris atanapi Perancis Online. Kelas BLI Online diajar langsung ku guru biasa urang, fokus kana kaahlian komunikatif. Kelas di host dina platform pedagogi urang.
SAHAJA
Ulikan Inggris atanapi Perancis di Kanada
Kursus Inggris

Persiapan Ielts

Kursus persiapan IELTS kami bakal masihan anjeun perkenalan kana struktur ujian IELTS sapanjang
SAHAJA
Ulikan Inggris atanapi Perancis di Kanada
KURSUS BUAH

Persiapan TEFaQ

Kursus persiapan BLI TEFaQ museurkeun kana ngabantosan kamampuan anjeun anu peryogi dina modél lisan sareng modél nguping tés TEFaQ.
SAHAJA
Ulikan Inggris atanapi Perancis di Kanada
Kursus Inggris

Inggris bisnis

Program BlI Business Inggris bakal ngajarkeun kamampuan berorientasi karir. Di tungtung program
SAHAJA
Ulikan Inggris atanapi Perancis di Kanada
KURSUS BUAH

bisnis Perancis

Program BlI Business Perancis bakal ngajarkeun kamampuan berorientasi karir. Di tungtung program
SAHAJA
Ulikan Inggris atanapi Perancis di Kanada
PENDIDIKAN KONTINUOUS

Kursus-kursus soré

Upami anjeun teu ngagaduhan waktos komitmen kana jadwal waktos lengkep anjeun tiasa ngadaptar ka salah sahiji Kursus Bahasa Inggris sareng Perancis urang anu ditawarkeun siang wengi sareng mimitian ningkatkeun kaahlian basa anjeun ayeuna.
SAHAJA
Ulikan Inggris atanapi Perancis di Kanada
PROGRAM JUNIOR

Usum tiis

Program camp usum tiris BLI FLAP nawarkeun pangalaman hebat di luar negeri anu ngagabung basa Inggris sareng Perancis kalayan sababaraha kagiatan pikaresepeun dina lingkungan anu aman sareng paduli.
SAHAJA
Ulikan Inggris atanapi Perancis di Kanada
PROGRAM KHUSUS

Kursus dwi basa

Program dwibahasa BLI masihan anjeun kasempetan pikeun diajar, nempoan sareng ngalaksanakeun sagala aspek diajar basa, nyertakeun sadayana opat
SAHAJA
Ulikan Inggris atanapi Perancis di Kanada
PROGRAM JUNIOR

Summer Camp

Sadaya program Inclusive kami nawiskeun anjeun pangalaman anu unik, anu ngamungkinkeun anjeun pikeun ningkatkeun kaahlian basa anjeun dina basa Inggris atanapi Perancis.
SAHAJA
https://bli.ca/wp-content/uploads/2019/03/inner_image_03.jpg
KONTINUOS PENDIDIKAN

Kursus minggu

Jadwal sabtu minggu urang tos dirarancang pikeun cocog sareng gaya hirup sareng kaperluan anjeun.
SAHAJA
https://bli.ca/wp-content/uploads/2020/05/groups1.png
PROGRAM JUNIOR

Program Grup

Program grup BLI nawiskeun pangalaman anu hébat dina luar negeri anu ngagabung basa Inggris sareng Perancis diajar sareng sababaraha kagiatan pikaresepeun dina lingkungan anu aman sareng paduli.
SAHAJA
bt_bb_section_top_section_coverage_image
https://bli.ca/wp-content/uploads/2019/03/home_inner_02.png

PATHAT TO TOADAProgram dina jalur

Naha anjeun badé diajar di Kanada di hiji lembaga pasca sekundér sareng hasilna janten Residen Kanada?

BlI ngajadikeun prosés ieu gampang pisan. BLI Kanada gaduh perjanjian sareng sajumlah ageung atanapi lembaga anu nawiskeun atikan pascasarjana. Upami anjeun nyandak program jalur BLI, anjeun bakal nampi palatihan anjeun kedah ngahontal tingkat basa anu pas anu peryogi pikeun ngamimitian program sapertos kitu, tapi anu paling penting, anjeun bakal siap suksés sakali anjeun ngamimitian ngulik pasca-sekundér.

Nyandak program jalur BLI bakal ngabantosan anjeun ningkatkeun kaahlian bacaan sareng tulisan anjeun. Salajengna, anjeun bakal diajar téknik riset sareng diskusi anu bakal kapaké pas anjeun ngamimitian diajar di salah sahiji sakola mitra urang.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Sakola kamiDUA LOKASI LAYANG

Diajar Inggris atanapi Perancis di Kanada. Upami anjeun hoyong diajar basa Perancis anjeun tiasa milih antara sakola basa urang di Montréal sareng sakola Perancis urang di Kota Quebec. Upami anjeun hoyong diajar basa Inggris, BLI Montréal ngantosan anjeun

Naha anjeun gaduh patarosan
ngeunaan BLI?

https://bli.ca/wp-content/uploads/2019/05/about_inner_03.png
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Instagram

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Taros Kami
Suite 400, 70 Rue Notre Dame Ouest
514 842 3847
Senén - Jumaah: 8:30 AM - 5 PM
newsletter