fbpx
 

larapkeun kiwariProses Pendaptaran

https://bli.ca/wp-content/uploads/2020/04/insurance1.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Jasa siswaProses Pendaptaran

Émut yén kelas kami leutik, janten tempat anu sayogi dibatesan. Kami ngarékoméndasikeun anjeun ngadamel pendaptaran saatos-gancang pikeun ngamankeun tempat anjeun.

Lengkep formulir pendaptaran online BLI
Eusian sareng kirimkeun formulir sareng inpormasi lengkep sareng akurat. Nalika ngalengkepan lamaran anjeun, anjeun kedah unggah salinan ID internasional anu sah (sapertos paspor atanapi Lisensi Supir) Upami anjeun masih budak umur, kolot atanapi wali ogé kedah nandatanganan formulir éta.
Meunang konfirmasi Email
Sakali kami nampi pandaptaran anjeun kami bakal mastikeun yén jasa anu anjeun dipénta sayogi dina kaping anu dipilih.
Janten pamayaran anjeun
Sakali pendaptaran anjeun parantos diolah kami bakal ngirim salinan invoice anjeun ku email. Anjeun kedah mayar 30% tina total biaya program. 70% sanésna kedah dibayar teu langkung ti dua minggu sateuacan kadatangan anjeun di Kanada dina pembayaran atanapi angsuran bulanan. Anjeun tiasa mayar pamayaran liwat transfer bank internasional, kartu kiridit atanapi kartu debit. Kami tiasa nampi metode anu sanés, mangga kontak kami pikeun langkung jelasna.
Kirim bukti pamayaran
Sakali anjeun parantos mayar bayaran, kirimkeun buktina ka jalma anu ngolah pendaptaran anjeun.
Nampi hurup Ditampa anjeun
Sakali pamayaran réngsé sareng dikonfirmasi, kami bakal ngaluarkeun Surat Tarima anjeun sareng ngirim anjeun salinan ku email.
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Tuturkeun kami on

© 2020 BLi Kanada. Sadaya hak disimpen.

https://bli.ca/wp-content/uploads/2020/12/LIve_learning_1920x150.png
en English
X
Hubungi kami ngalangkungan whatsapp